American Pinball: Legends of Valhalla (op stock)

Opnieuw een prachtige flipperkast. Top kwaliteit van American pinball. Een flipper om te hebben en van te houden.

Legends of Valhalla.

 

Legends of Valhalla, ontworpen door Riot Pinball, is de 4e American Pinball-titel. Legends of Valhalla is een meeslepende flipperkast die de speler meeneemt in de wereld van de Noorse goden en Viking-mythologie. Deze game heeft een standaard body-ontwerp en maakt gebruik van drie flippers, Er zijn ook 3 metalen hellingen (ramps). De spelregels hebben verschillende doelen die de speler moet starten of voltooien. Terwijl hij zich een weg baant door het spel probeert hij niet alleen de tovenaarsmodus Walhalla, de majestueuze hal van dode Vikingen, te bereiken, maar ook door te gaan naar de laatste epische strijd die bekend staat als Ragnarok, de supertovenaarsmodus.

Legends of Valhalla heeft 16 verschillende modi die zijn geprogrammeerd in de vorm van Viking-legendes die spelers kunnen verkennen samen met de vele multiballs en verschillende minifuncties die worden ontgrendeld tijdens specifieke acties tijdens het spelen van het spel. Deze game heeft ook een aantal leuke speelveldfuncties, zoals de Kraken, die de bal grijpt via een verborgen magneet die onder het speelveld is gemonteerd en hem in chaos rondslingert. Ook te zien is een Vikingschip waar de speler zijn leger opbouwt door ballen erin te vergrendelen om multiball-spel te beginnen. Bovendien komt de hamer van Thor, die op het achterpaneel is gemonteerd en wordt geactiveerd door een 3e flipperknop, neer op de bal die wordt vastgehouden door een magneet waardoor een dramatische blikseminslag wordt gesimuleerd, wat bijdraagt aan de gameplay-ervaring.

3 flippers, 6 flipperballen, 3 metalen draadvormige ramps, Interactieve Thor's Hamer, een verborgen Kraken-magneet, een Thor's Hammer-magneet bovenaan, spinner, drop target, 7 stand-up targets, Flipper verlicht met Apron Lighting, meer dan 100 RGB*-ledlampen, 2 schijnwerpers,12 knipperlichten, Epische soundtrack met 23 muzieknummers van Two Steps from Hell.

6 Legend Battle-modi (5 zijn multiball), 6 andere modi (3 zijn multiball), Walhalla Wizard-modus, Ragnarok Super Wizard-modus. 15,6-inch LCD-kleurenscherm met hoge resolutie, 4 stereoluidsprekers plus 8-inch subwoofer in de kast, 
 

Deluxe versie extra's: opgewaardeerde goudkleurige gepoedercoate zijrails, kopkast scharnieren, vergrendelingsstang en poten, Shaker motor, Knocker, Anti-reflecterend 'magisch' speelveldglas.

*RGB = rood, groen en blauw. Met deze basiskleuren worden alle mengkleuren gevormd.

Meer info: klik hier. Voor prijzen klik hier.

Si vous habitez en Wallonie ou en France ? Si vous souhaitez plus d'informations sur nos flippers American Pinball, n'hésitez pas à contacter notre collègue francophone Rudy Boudin de chez Pinballdreams Belgium à l'adresse suivante : dreamspinball@gmail.com ou par téléphone : 0470/124733.