Megadeal: 

Het huren van een flipperkast met je bedrijf is een heel mooie optie tov aankopen. Op die manier hoef je geen grote sommen vrij te maken en kan je veel modellen bespelen in die huurformule. Ook de medewerkers vinden het leuk om eens samen wat stoom af te blazen. Via spel leert men elkaar ook beter kennen en dat bevorderd de werksfeer.

Vraag gerust vrijblijvend prijzen op. Iedere 4 tot 6 maand wordt een andere flipperkast geleverd zodat er telkens nieuwe spelmogelijkheden zijn. Onderhoud en levering is inbegrepen in de prijs.  

Standaard zijn de flipperkasten free play maar indien je wenst kunnen we er leveren met een muntsysteem. Alle ontvangsten in de kast zijn integraal jullie inkomsten. Er wordt een sleutel meegeleverd zodat je de inkomsten regelmatig kan innen.

De wissel van flippers is uiteraard geen verplichting. Je kan ook opteren om de flipperkast die bij jullie staat wat langer aan te houden. Ben je verzot op die ene flipperkast? Dan kan je die ook aankopen.

De minimum huurperiode is 1 jaar en wordt telkens verlengt. 

Bij ons zijn er geen dure opzegperiodes. Wanneer je wenst te stoppen met huren mag je dit gewoon mailen en dan wordt de kast opgehaald aan het einde van het lopende huurjaar.

NIEUW: huur eens een Arcadeconsole en herbeleef alle oude videospelletjes van vroeger.

Binnenkort volgen nog andere spelletjes. Blijf ons volgen.

 

Supertof:

Heb je een feestje, communie, vrijgezellenavond, huwelijksfeest, verjaardagsfeest,… huur dan eens een flipperkast of Arcadeconsole. Plezier gegarandeerd. Wij leveren hem in de zaal of bij u thuis**. De volgende dag komen wij die terug ophalen. Je kan ook meerdere flipperkasten of Arcadegames huren en je kan die ook meerdere dagen huren. Vraag snel hier info op voor onze interessante prijzen. (en ben je verzot op die ene flipperkast? Dan kan je die ook aankopen.)

**Gratis levering in een straal van 40km.