Over ons

Hoe het begon...

In 82 gepassioneerd op 12 jarige leeftijd door de wondere wereld van de flipperkasten. Met spaarcentjes kocht ik een Williams Alien Poker, een Stern Lightning en een Williams Big Guns. Later kwamen daar nog de Bell Ringer van Gottlieb en de The Addams Family van Bally’s bij.

Er waren in die tijd veel problemen met die flipperkasten dus we probeerden al snel zelf dingen te herstellen en vervangen. Soms met vallen en opstaan. Het begon met rubbers tot op het laatst volledige printplaten.
De meeste kasten zijn intussen weer verkocht met uitzondering van de Lightning. Die hebben we nog steeds. Een fijne flipperkast om op te spelen en intussen al 40 jaar oud en 36 jaar bij ons. Maar die werkt nog steeds perfect. Er blijft veel werk aan maar dat doen we met heel veel plezier.

Door de drukke beroepsbezigheden zijn de flipperkasten toen wat op een zijspoor geraakt tot nu. De microbe is er nog steeds en daarom zijn we begonnen met Epicpinball.

Flipperkasten zijn intussen volledig terug en steeds meer mensen, bedrijven en horecazaken hebben interesse voor deze fijne hobby. Iets wat ons zeer veel plezier doet.
Kijk gerust eens rond op onze website en geniet van de nostalgie die helemaal terug is van nooit helemaal te zijn weggeweest.

Inlichtingen over modellen, prijzen of gameplay kan je hier bekomen.

Hoe het verder gaat...

We hopen je binnenkort te ontmoeten in onze showroom. Momenteel is die nog in opbouw. Vermoedelijk zou die in september moeten klaar zijn. Daar kan je dan op al onze flipperkasten spelen en die uittesten.

Intussen zijn we exclusieve importeur van American pinball, een bedrijf die momenteel een 3-tal flipperkasten heeft ontworpen maar nog veel meer in de pijplijn heeft zitten.
Deze flipperkasten zijn een streling voor het oog en zijn prachtig om mee te spelen. De gameplay zit heel goed in elkaar en ze zijn van hoogstaande kwaliteit. Kortom, mooie robuuste machines voor uren, dagen en jaren zorgeloos speelplezier.

Mocht er toch een defect of storing zijn dan lossen wij of onze verdelers dit voor je op. Ook verdelen we Stern in België. Deze fabrikant heeft een resem mooie bekende machines op de markt. zoals Metallica, Star Trek, The Walking Dead, The Beatles, Stranger Things...

Ons hoofddoel is kwaliteit bieden zowel in het afleveren als het onderhoud.

Kortom: we sell magic!

Ons verhaal wordt ongetwijfeld vervolgd.