Stern - Godzilla

Door samen te werken met Toho heeft Stern het Godzilla-universum naar de flipperkast gebracht.

In dit monsterlijke flipperkastavontuur worden spelers Godzilla! 

Chaos en vernietiging ontstaat op het speelveld met Godzilla multiball. Begin met het schieten van de verschillende ingangen in en door de centraal gelegen wolkenkrabber. In de Premium- en LE-modellen drijft een motor de wolkenkrabber aan, waarbij ballen door elk van de vijf verdiepingen worden geleid terwijl deze instort, waardoor uiteindelijk drie ballen op het dak worden vergrendeld. Het Premium/LE-speelveld heeft ook een instortende brughelling. Deze geanimeerde ontsnappingshelling wordt bewaakt door een speciaal gevormde Godzilla en kan flipperballen terugsturen naar de flipper of rechtstreeks naar het speelveld tijdens Bridge Attack multiball.

Op de Premium- en LE-modellen heeft Mechagodzilla een gemotoriseerde drie-bank doelwitset die roteert om een ​​spinner en springhelling te onthullen. Spelers gaan de strijd aan met de Kaiju door ballen te lanceren met de springplank en de magnetische balvanger op zijn borst te rammen om de Mechagodzilla multiball te starten.

Alle modellen van Godzilla flipperkasten zijn voorzien van een innovatieve "Magna Grab" magnetische Newton bal, die in staat is om flipperballen te vangen van vijf verschillende schietbanen.

De game bevat ook de iconische titelsong "Godzilla" van Blue Oyster Cult, verbluffende handgetekende illustraties van Zombie Yeti, ingewikkelde draadvormige hellingen, drie draaiende doelen (Heat Ray, Mechagodzilla en Monster Rampage), drie flippers, drie "powerline" staande doelen met een thema en een UFO. De game belicht video en audio van tien* Toho Showa Era Godzilla-films om een ​​unieke meeslepende Godzilla-flipperkastervaring te creëren.

Nieuw is her dat de Godzilla flipperkasten debuteren met Stern's Insider Connected-systeem, dat een QR-codelezer op de onderste boog bevat waarmee spelers op verschillende manieren met het spel en dit nieuwe netwerk kunnen communiceren. 

Meer info over deze iconische flipperkast vind je hier