American Pinball  - Oktoberfest. ***uitverkocht***

Ontdek deze fantastische flipperkast gebaseerd op het jaarlijkse volksfeest in München. Het geldt als het grootste bierfestival / volksfeest ter wereld. En dan was er een flipperkast......

Ook fan van de oktoberfeesten met zijn kraampjes en drankstandjes? Deze flipperkast heeft het allemaal. Met zijn vele keuzegames raak je op deze flipper niet uitgekeken. Er zijn 14 verschillende Tent-modi, waaronder een videomodus op het scherm, 4 mini-wizard-modi + een Uber Wizard modus. Schiet ballen binnen bij Otto the Bartender, kies een glas en verdien extra scores door opdrachten uit te voeren.

3 flippers, 5 multiballgames, 4 magneten onder het speelveld, pop bumper botsauto’s. Foodtent ramp, Biervat ramp + multiball, beweegbare rollercoaster ramp + multiball, festivaluitgang ramp. Vis eendjes en drink bier uit het bijgeleverde bierglas. En dat is slechts een greep uit de vele mogelijkheden.

15.6" Full Color LCD met 1366x768 resolutie.

4 stereo speakers plus 8” cabinet subwoofer

ledverlichting (RGB*)

* RGB = rood, groen en blauw. Met deze basiskleuren worden alle mengkleuren gevormd.

klik hier voor alle info. 

Voor prijzen klik hier.

Si vous habitez en Wallonie ou en France ? Si vous souhaitez plus d'informations sur nos flippers American Pinball, n'hésitez pas à contacter notre collègue francophone Rudy Boudin de chez Pinballdreams Belgium à l'adresse suivante : dreamspinball@gmail.com ou par téléphone : 0470/124733.