Daag 16 unieke gevechtsmodi uit waarin je je macht kunt testen tegen Viking Legends tijdens je zoektocht naar Ragnarok, "The End of the World."

Overwin de Kraken die de bal via een verborgen magneet onder het speelveld zal grijpen en in onvoorspelbare richtingen zal gooien.

Bereid je voor op oorlog door je leger op te bouwen en aan boord van je Vikingschip te gaan om met Multiball te spelen. Demonstreer de juiste Viking-waarden om te bewijzen dat je Walhalla waardig bent. Bewijs dat je bekwaam genoeg bent om een ​​beroep te doen op de kracht van de Walkuren. Ze kunnen je helpen bij je zoektocht naar het verslaan van je vijanden die je in de weg staan ​​om het Walhalla te bereiken.

Gebruik de kracht van Thor's Hammer door deze te activeren via de derde flipper-knop. De kracht van Thor stort in als een blikseminslag, door de bal via een magneet over de bovenste banen te vangen, waardoor je meer controle hebt en hogere scores krijgt.

Legends of Valhalla bevat zwarte gepoedercoate rails, poten, scharnieren van de kopkast, vergrendelingsbalk, meer dan 100 RGB-lampen, interactieve Thor's Hammer, honderden callouts, totaal 22 spelmodi, waaronder verschillende Multiball-modi.

Meer info: klik hier

Si vous habitez en Wallonie ou en France ? Si vous souhaitez plus d'informations sur nos flippers American Pinball, n'hésitez pas à contacter notre collègue francophone Rudy Boudin de chez Pinballdreams Belgium à l'adresse suivante : dreamspinball@gmail.com ou par téléphone : 0470/124733.